ΓΑΛΑΤΑΣ
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 
Χορευτική βραδιά 2017 από τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Γαλατά

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017, στις 21:30 στην Κάτω  πλατεία Γαλατά πραγματοποιήθηκε, μια μαγική χορευτική βραδιά από τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Γαλατά.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης άνοιξε η πρώτη ομάδα του Πολιτιστικού  και Μορφωτικού   Συλλόγου Γαλατά, αποτελούμενο από παιδιά του δημοτικού σχολείου  παρουσιάζοντας ηπειρώτικους και πελοποννησιακούς χορούς. Μετά το  Πολιτιστικό Σύλλογο Πλατανίου Ρίου-Πάτρας ακολούθησε η δεύτερη ομάδα του Πολιτιστικού  και Μορφωτικού Συλλόγου Γαλατά  που παρουσίασε χορούς από την Θράκη.

Στην εκδήλωση επίσης  συμμετείχαν: Το Χορευτικό Τμήμα Γυναικών Αγγελοκάστρου παρουσιάζοντας χορούς  από τη Θεσσαλία, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατανίου Ρίου-Πάτρας παρουσιάζοντας χορούς από τα νησιά του ΒΑ Αιγαίου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουριάς παρουσιάζοντας χορούς από τη Ρούμελη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης  πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά για την ενίσχυση του συλλόγου. Οι λαχνοί διατέθηκαν με το συμβολικό ποσό του 1 ευρώ δίνοντας σε όλους τους φίλους  το δικαίωμα συμμετοχής.

Αναρτήθηκε 19 Ιουνίου 2017,08:00

 
 
 
 
 
 
 
POWERED BY SigmaWeb's SiteBuilder