ΓΑΛΑΤΑΣ
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 
Ευηνοχώρι: Εκδήλωση «Αριστεία και χοροί 2017»

Την Κυριακή 2 Ιουνίου 2017 στην πλατεία "Οδυσσέας Ελύτης" στο Ευηνοχώρι,  πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην ετήσια γιορτή απονομής αριστείων στους μαθητές του Δημοτικού - Γυμνασίου -  Λυκείου Ευηνοχωρίου και παρουσίασης λαϊκών παραδοσιακών χορών, που πραγματοποιήθηκε από τον  πολιτιστικό σύλλογο Ευηνοχωρίου "Η Αρχαία Καλυδώνα" και τον εκπολιτιστικό χορευτικό σύλλογο Ευηνοχωρίου "Το Χοροστάσι".

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον κ. Β. Μαραγκούλα  που ήταν και ο συντονιστής και στην συνέχεια οι μαθητές παρέλαβαν τα αριστεία τους για την προσπάθεια που έκαναν στην σχολική χρονιά που μόλις τελείωσε, κάτω από το ζεστό χειροκρότημα των συγγενών και φίλων.

Ο εκπολιτιστικός χορευτικός σύλλογος Ευηνοχωρίου "Το Χοροστάσι" παρουσίασε χορούς από όλες τις γωνιές της Ελλάδας με τις οδηγίες της χοροδιδασκάλου και καθηγήτριας φυσικής αγωγής κ. Π. Κανιού.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος  Ι. Π Μεσολογγίου κ. Ν. Καραπάνος, ο αντιδήμαρχος Γ. Καραπαπάς, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Ευηνοχωρίου κ. Ν. Ψεύτης, ο Πρόεδρος  του Πολιτιστικού  και  Μορφωτικού  Συλλόγου Γαλατά   κ. Χρ. Κακολύρη και ο π. Γεώργιος Μπίμπος.

Αναρτήθηκε 3 Ιουλίου 2017,14:30
 
 

 
 
 
 

POWERED BY SigmaWeb's SiteBuilder