395

Χειροτονία Διακόνου στον Ι.Ν. Αγ. Ιωάννη του Κυνηγού στην Αθήνα
Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού της οδού Βουλιαγμένης τελέσθηκε η χειροτονία εις Διάκονον του κ. Δημητρίου Μανώλη, ενός νέου που είναι γέννημα θρέμμα του χωριού μας.
Την Χειροτονία ετέλεσε τη εντολή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου ο Βοηθός Επίσκοπος Μεθώνης και Αρχιγραμματεύς της Ιεράς Συνόδου κ. Κλήμης, συλλειτουργούντων πλήθους Ιερέων και Διακόνων και συμπροσευχομένου πλήθους κόσμου που κυριολεκτικά κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό για να φωνάξουν το «ΑΞΙΟΣ» στο νέο Κληρικό και να του ευχηθούν για το νέο δρόμο που άνοιξε στη ζωή του.
Ο π. Δημήτριος είναι έγγαμος Κληρικός, πτυχιούχος της Θεολογίας και μέχρι την ημέρα της χειροτονίας του εργαζόταν ως Νεωκόρος στον ως άνω Ιερό Ναό, στον οποίο και θα συνεχίσει να υπηρετεί πλέον ως Ιεροδιάκονος. Και εμείς με τη σειρά μας, ως συγχωριανοί υπερήφανοι που ένας νέος καταγόμενος από τον Γαλατά κατάφερε να εισέλθει στον Ιερό Κλήρο, ευχόμαστε στον Ιεροδιάκονο π. Δημήτριο να πληροφορεί την Διακονία του και με φόβο Θεού να εκτελεί τα καθήκοντά του. ΑΞΙΟΣ!!!

Αναρτήθηκε 31 Ιανουαρίου 2017,22:50