414

Κρυονέρι : Εικόνες εγκατάλειψης
Η καλοκαιρινή σαιζόν έχει έρθει, όμως ελάχιστες παρεμβάσεις έχουν γίνει από πλευράς του Δήμου Ναυπακτίας στο Κρυονέρι. Εντοπίσαμε εστιάτορα να προσπαθεί να βάλει τάξη τουλάχιστον όσο μπορεί, και από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες αρκετή ήταν η συγκομιδή από το πέρασμα του χειμώνα.
Να θυμίσουμε στους άρχοντες της Ναυπάκτου όπου υπαγόμαστε, ότι ο Γαλατάς και το τουριστικό επίνειο του Δήμου το Κρυονέρι, έχουμε την ιδιότητα να βρισκόμαστε σχεδόν δίπλα στο Μεσολόγγι όπου λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο μια από τις μεγαλύτερες πολιτιστικές και ιδιαιτέρου ιστορικού ενδιαφέροντος εκδήλωση, οι γιορτές Εξόδου. Αν μη τι άλλο, όπως θα ήταν λογικό, ο τόπος λόγω του πλήθους ανθρώπων που επισκέπτονται την περιοχή θα έπρεπε να έχει την ανάλογη περιποίηση και προσοχή.
Μιας και αναφερθήκαμε περί πολιτιστικών, περίεργο είναι επίσης που κατά την διάρκεια όποιων εκδηλώσεων στην πόλη της Ναυπάκτου, δεν υπάρχει στον τόπο μας, το μεγαλύτερο δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου, καμιά ενημέρωση τόσο για τους πολίτες αλλά όσο και για τους μαθητές του αποκομμένου από κάθε συμμετοχή 6/θέσιου δημοτικού σχολείου Γαλατά.

Αναρτήθηκε 11 Μαΐου 2017, 00:20