449

 Φωτισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Γαλατά
Μέσα σε μια χριστουγεννιάτικη γιορτινή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου  2017 το βράδυ, στη Κάτω πλατεία της Τ.Κ. Γαλατά το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν την  πλατεία για να παρακολουθήσουν το καθιερωμένο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.
Τη  βραδιά, ξεκίνησαν  τα παιδιά  του Δημοτικού σχολείου  και του ΚΔΑΠ που   έψαλλαν τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα, στη συνέχεια ακολούθησε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν δώρα στα παιδιά απο το Δήμο Ναυπακτίας.
Στη Χριστουγεννιάτικη αυτή εκδήλωση παρευρέθηκαν εκ μέρους του Δήμου Ναυπακτίας  ο    εντεταλμένος Δημοτικός σύμβουλος  ΔΕ Χάλκειας κ. Αντ. Πολονύφης, ο Δημοτικός σύμβουλος Ναυπακτίας κ. Σπ. Τραχύλης , ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γαλατά κ. Λ. Μπαλωμένος, ο Διευθυντής του Δημ. Σχολείου Γαλατά κ. Κων/νος Παπανικολάου, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλατά κ. Χρ.  Κακολύρης και ο κ. Μάρκος Μυκονιάτης καθηγητής φυσικής αγωγής υπεύθυνος στο ΚΔΑΠ  Γαλατά.
Αναρτήθηκε  15 Δεκεμβρίου  2017, 21:40