470

Παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή μουσική στο Γαλατά η Πρωτομαγιά!
Η Τοπική Κοινότητα Γαλατά με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, το ΚΑΠΗ Γαλατά, το Πολιτιστικό & Μορφωτικό Σύλλογο Γαλατά και τον Σύλλογο Γυναικών Γαλατά «Αρμονία» διοργάνωσαν εκδήλωση για την πρωτομαγιά με ελεύθερη είσοδο και δωρεάν φαγητό και αναψυκτικά στην πλατεία του Νέου Οικισμού στο Γαλατά.
Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου εορτάστηκε για πρώτη φορά φέτος η πρωτομαγιά στο Γαλατά. Από τις 10:00 το πρωί έφθανε ο κόσμος στον οργανωμένο χώρο της πλατείας και επέλεγαν το τραπέζι τους και τους προσφέρονταν σουβλάκια και αναψυκτικά.
Η ζωντανή ορχήστρα του ΚΑΠΗ Ναυπακτίας ήταν εκεί και ήταν εκείνη που έφθασε το κέφι των παρευρισκομένων στο αποκορύφωμα.Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γαλατά κ. Λ. Μπαλωμένος, για το καλωσόρισμα και στη συνέχεια δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στον π. Γεώργιο Μπίμπο και στον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλατά κ. Χρ. Κακολύρη.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Ναυπακτίας Ανδρέας Κοτσανάς και ο πρώην αντιδήμαρχος Ιωάννης Ράπτης και οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Ντ. Τσουκαλάς και Σπ. Τραχύλης. Στο εορταστικό πρόγραμμα της εκδήλωσης συμμετείχαν οι μουσικοί του ΚΑΠΗ Ναυπακτίας. Τραγούδι: Βάσω Κοντογιάννη Κλαρίνο: Λάμπρος Αγγελόπουλος, Λεωνίδας Κουκούτσης, Κιθάρα: Γιάννης Νικόπουλος, Λαούτο: Κώστας Αγγελόπουλος, Ακορντεόν: Χρήστος Γκιάτας, Τουμπερλέκι: Κώστας Γούπιος.
Αναρτήθηκε 1 Μαΐου 2018, 17:30