486

Η Βιβλιοθήκη της Ειρήνης
486- (1)   Το Δημοτικό Σχολείο Γαλατά έχει πια τη δική του βιβλιοθήκη. Έναν πολυχώρο γνώσεων και ψυχαγωγίας. Αναγνωστήριο και χώρος μίας διαφοροποιημένης διδασκαλίας.
Ως δάσκαλοι που η αγάπη μας μοιράζεται στα παιδιά και τα βιβλία, θεωρούμε ότι ο ιδανικός συνδυασμός έκφρασης αυτής της αγάπης είναι ένα σχολείο με βιβλιοθήκη. Αυτό δημιουργήσαμε στο δικό μας σχολείο.
Η βιβλιοθήκη μας θα φέρει το όνομα της Ειρήνης, που έφυγε πολύ νωρίς και άδικα από κοντά μας, ανοίγοντας φτερά για τον Ουρανό. Εξάλλου, δικό της δώρο είναι… Ένα δώρο που έστειλε από εκεί ψηλά στους μαθητές μας.
Η Ειρήνη που σχεδιάζει και διευρύνει τα όρια του Παραδείσου έστειλε ένα δώρο στο σχολείο που πήγαινε κι ο πατέρας της, στο χωριό που γεννήθηκε ο πατέρας της.
Η Ειρήνη μας χάρισε ένα χαμόγελο και θα της το ανταποδίδουμε κάθε φορά που με τους μαθητές μας θα απολαμβάνουμε τη θαλπωρή των βιβλίων της βιβλιοθήκης μας.
Η Βιβλιοθήκη μας είναι ένα χαμόγελο στον Ουρανό ή ένα χαμόγελο από τον Ουρανό….
Το χαμόγελο της Ειρήνης μας.
Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Δημοτικού Σχολείου Γαλατά εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους στην οικογένεια Τριανταφύλλου Δημήτρη για τη δημιουργία βιβλιοθήκης.

Ο Διευθυντής του Σχολείου
Παπανικολάου Κων/νος
Αναρτήθηκε 20 Δεκεμβρίου 2018, 20:00