424

Χορευτική βραδιά 2017 από τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Γαλατά
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017, στις 21:30 στην Κάτω πλατεία Γαλατά πραγματοποιήθηκε, μια μαγική χορευτική βραδιά από τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Γαλατά.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης άνοιξε η πρώτη ομάδα του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Γαλατά, αποτελούμενο από παιδιά του δημοτικού σχολείου παρουσιάζοντας ηπειρώτικους και πελοποννησιακούς χορούς. Μετά το Πολιτιστικό Σύλλογο Πλατανίου Ρίου-Πάτρας ακολούθησε η δεύτερη ομάδα του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Γαλατά που παρουσίασε χορούς από την Θράκη.
Στην εκδήλωση επίσης συμμετείχαν: Το Χορευτικό Τμήμα Γυναικών Αγγελοκάστρου παρουσιάζοντας χορούς από τη Θεσσαλία, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατανίου Ρίου-Πάτρας παρουσιάζοντας χορούς από τα νησιά του ΒΑ Αιγαίου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουριάς παρουσιάζοντας χορούς από τη Ρούμελη.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά για την ενίσχυση του συλλόγου. Οι λαχνοί διατέθηκαν με το συμβολικό ποσό του 1 ευρώ δίνοντας σε όλους τους φίλους το δικαίωμα συμμετοχής.

Αναρτήθηκε 19 Ιουνίου 2017,08:00