509

Χορευτική βραδιά 2019 από τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Γαλατά
DSC_0124Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, την Κυριακή 23 Ιουνίου, 2019 στις 21:15 στην Κάτω πλατεία Γαλατά πραγματοποιήθηκε, μια μαγική χορευτική βραδιά από τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Γαλατά.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης άνοιξε η πρώτη ομάδα του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Γαλατά, που το αποτελούσαν παιδιά του νηπιαγωγείου και των μικρών τάξεων του δημοτικού σχολείου Γαλατά.Στη συνέχεια ακολούθησε η δεύτερη ομάδα του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Γαλατά , αποτελούμενο από παιδιά μεγαλύτερων τάξεων του δημοτικού σχολείου Γαλατά που παρουσίασε χορούς από την Θεσσαλία. Την εκδήλωση έκλεισε το εφηβικό τμήμα (παιδιά γυμνασίου και λυκείου) του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Γαλατά που παρουσίασε χορούς από τις Κυκλάδες.
Στην εκδήλωση επίσης συμμετείχαν τα χορευτικά τμήματα του Καλλιτεχνικού Λαογραφικού Ομίλου Φθιώτιδας, ο Παγκρήτιος Σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας και ο Λαογραφικός Χορευτικός Σύλλογος Αμφίκλειας »Η Δαδιώτικη Εστία «.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά για την ενίσχυση του συλλόγου. Οι λαχνοί διατέθηκαν με το συμβολικό ποσό του 1 ευρώ δίνοντας σε όλους τους φίλους το δικαίωμα συμμετοχής.
Αναρτήθηκε 24 Ιουνίου 2019, 06:30