427

Ευηνοχώρι: Εκδήλωση «Αριστεία και χοροί 2017»
Την Κυριακή 2 Ιουνίου 2017 στην πλατεία «Οδυσσέας Ελύτης» στο Ευηνοχώρι, πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην ετήσια γιορτή απονομής αριστείων στους μαθητές του Δημοτικού – Γυμνασίου – Λυκείου Ευηνοχωρίου και παρουσίασης λαϊκών παραδοσιακών χορών, που πραγματοποιήθηκε από τον πολιτιστικό σύλλογο Ευηνοχωρίου «Η Αρχαία Καλυδώνα» και τον εκπολιτιστικό χορευτικό σύλλογο Ευηνοχωρίου «Το Χοροστάσι».
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον κ. Β. Μαραγκούλα που ήταν και ο συντονιστής και στην συνέχεια οι μαθητές παρέλαβαν τα αριστεία τους για την προσπάθεια που έκαναν στην σχολική χρονιά που μόλις τελείωσε, κάτω από το ζεστό χειροκρότημα των συγγενών και φίλων.
Ο εκπολιτιστικός χορευτικός σύλλογος Ευηνοχωρίου «Το Χοροστάσι» παρουσίασε χορούς από όλες τις γωνιές της Ελλάδας με τις οδηγίες της χοροδιδασκάλου και καθηγήτριας φυσικής αγωγής κ. Π. Κανιού.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Ι. Π Μεσολογγίου κ. Ν. Καραπάνος, ο αντιδήμαρχος Γ. Καραπαπάς, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Ευηνοχωρίου κ. Ν. Ψεύτης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Γαλατά κ. Χρ. Κακολύρη και ο π. Γεώργιος Μπίμπος.

Αναρτήθηκε 3 Ιουλίου 2017,14:30