528

Σε μία υπέροχη γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου 2019, η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δημοτικού Σχολείου Γαλατά.

 

528 IMG- jpg (24)Mεγάλη επιτυχία σημείωσε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δημοτικού Σχολείου Γαλατά. Η γιορτή έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου, η οποία ήταν κατάλληλα στολισμένη στο πνεύμα των Χριστουγέννων, δίνοντας μια αισιόδοξη νότα.
Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους ο ιερέας του χωριού π. Μπίμπος Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας κ. Τραχύλης Σπύρος, ο πρόεδρος κοινότητας Περιθωρίου κ. Δαδάνης Γεώργιος, ο πρόεδρος κοινότητας Γαβρολίμνης κ. Φουσέκης Αντώνης, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δ.Σ Γαλατά κ. Γκεοργκίεβα Άννα.
Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη από τους γονείς, συγγενείς και φίλους των μικρών μαθητών. Η εκδήλωση άρχισε με ομιλία του Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Γαλατά κ. Παπανικολάου Κων/νου, ο οποίος αναφέρθηκε με εύστοχα μηνύματα στο πνεύμα των εορτών και ευχαρίστησε όλους όσους με οποιονδήποτε τρόπο βοήθησαν το Σχολείο. Στο τέλος της ομιλίας ο Διευθυντής έδωσε ευχές στους παρευρισκόμενους για τη Γέννηση του Θεανθρώπου και για τον καινούριο χρόνο.
Η παράσταση ξεκίνησε με το θεατρικό της Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄ τάξης, που είχε τον τίτλο ”Η Μπουγάδα του Αη Βασίλη”. Ακολούθησαν τα θεατρικά σκετς της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης, με τίτλο “Χριστός Γεννάται”, “Ζητώντας το Φως” και “Πάει ο Παλιός ο Χρόνος” καθώς και ποιήματα.
Η παράσταση υποστηρίχθηκε από τη χορωδία του Σχολείου που αποτελούσαν μαθητές της Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης, υπό την επιμέλεια του υπεύθυνου της χορωδίας εκπαιδευτικού κ. Κακολύρη Χρήστου.
Στο τέλος ο Άγιος Βασίλης μοίρασε σε όλους δώρα!

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

Αναρτήθηκε 21 Δεκεμβρίου 2019, 00:45